Pronađi članak:

27. 11. 2012.

Filozofija Apple prodavnica [VIDEO]Apple prodavnice su jedan od sedam revolucija koje su proizvod Stivovog genija. On je želeo da napravi sjajne prodavnice i pravi način da prenese poruku kupcima, a ne da Mac računari stoje između ostalih proizvođača dok neobavešteni prodavac recituje specifikacije svakog od njih.

Prva Apple prodavnica otvorena je 2001. godine gde su kupci mogli da dožive Mac na vrhunski način. Pojedini analitičari su predviđali njihovu propast, naravno pogrešili su.

Danas postoji čitav lanac Apple prodavnica širom sveta i sve one donose više profita nego skupe juvelirnice.

Mnoge se nalaze po velikim tržnim centrima dok se važnije takozvane flagship prodavnice nalaze na popularnim gradskim lokacijama u Amsterdamu, Barseloni, Bostonu, Čikagu, Frakkfurtu, Parizu, Londonu, Njujorku i ostalim svetskim metropolama. Najveća radnja je u Amsterdamu.
Apple je dobio brojne nagrade za arhitektonski dizajn svojih radnji.

Pogledajte video ispod da saznate u šta je bila njihova kada su ih otvarali vizija i kako Apple prodavnice menjaju društvo:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: iDB

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: