Pronađi članak:

12. 3. 2013.

FixYa: iPhone je najpouzdaniji telefon



Najnoviji izveštaj sajta FixYa otkrio je da je iPhone znatno pouzdaniji od telefona koje prave Motorola, Samsung i Nokia.

FixYa je ove rezultate dobio na osnovu 772.558 problema koji su postavljeni od strane korisnika na njihovom sajtu.

Apple je osvojio 3.47 bodova na njihovoj listi pouzdanosti – 187 odsto više od Samsungovih 1.21, Nokijinih 0.68 i Motorolinih 0.13 bodova.

„Smartfoni se i dalje porede na osnovu određenih slučaja, niko nikada ih nije poredio na osnovu globalnih trendova i celokupne proizvodne linije proizvođača“, izjavio je izvršni direktor ovog sajta, Janiv Bensadon.

„Naše poslednje istraživanje posmatralo je kompletne serije kao što su iPhone, Galaxy , Lumia...“, dodao je on.

Umesto da poredi telefon sa telefonom, sajt je poredio sve linije proizvođača u celini.

Korisnici Apple telefona se žale zbog trajanja baterije, manjka novih opcija i prilagodivosti telefona i zbog problema sa povezivanjem na WiFi.




Samsungovi korisnici imaju potpuno druge probleme koji se tiču mikrofona i zvučnika na telefonu kao i trajanja baterije.

Temperatura uređaja problem je za korisnike Nokije, koji se takođe žale na slab odziv telefona, manjak aplikacija i trajanje dužine baterije.

Motorolini korisnici, koji su najmanje zadovoljni svojim uređajima, jedini se nisu žalili na trajanje baterije. Umesto toga nailazili su na probleme sa kamerom i ekranom osetljivim na dodir.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: