Pronađi članak:

12. 3. 2013.

Većina muškaraca u kupatilu sedi za vreme nužde zbog mobilnih telefona


Zbog slanja sms poruka ili mejlova putem telefona, svaki drugi muškarac sedi na šolji u kupatilu tokom vršenja nužde, čak i kada to nije potrebno, pokazalo je najnovije britansko istraživanje.

Rezultati istraživanja koje su sproveli Sony i O2 pokazalo je da 59 posto muškaraca sedi dok urinira kako bi u isto vreme mogli obema rukama da koriste telefon, najviše za razmenjivanje poruka.

Čak tri četvrtine muškaraca i žena priznalo je da koristi telefon u toaletu dok je polovina rekla da koristi vodootporne slušalice tokom kupanja, prenosi Dejli Telegraf.
Kada su upitani zbog čega koriste telefon u kupatilu, većina njih je odgovorila da nema ništa pametnije da radi. Skoro trećina ispitanika objasnila je da na taj način „ubija dosadu“ dok je svaki deseti ispitanik priznao da oseća pritisak da sve vreme mora biti prisutan na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da su Sony i O2 sproveli istraživanje nad dve hiljade ispitanika uoči objavljivanja novih, vodootpornih dodataka za telefon Xperia Z.

Da li i vi imate slične navike?

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: