Pronađi članak:

31. 7. 2013.

Izbačen iTunes 11.1 beta sa podrškom za iTunes Radio


Apple je pored beta 4 verzije iOS 7 izbacio i iTunes 11.1 beta verziju za programere koja osim poboljšanih animacija i sitnih izmena u grafičkom okruženju donosi i podršku za iTunes Radio servis predstavljen na ovogodišnjem WWDC13.

iTunes Radio je personalizovani muzički servis za internet radio stanice i reprodukciju muzike. Ono što je glavna odlika servisa jeste da, što korisnik više sluša sadržaj preko iTunes Radia, to je servis personalizovaniji. Sistem će biti ugrađen i dostupan za iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC i Apple TV. Zahtevi za iTunes radio će biti OS X 10.7 ili noviji i iOS 7, a korišćenje servisa je za početak limitirano samo na SAD.




Od programera se očekuje da iTunes Radio servis testiraju i prilagode ga pre zvaničnog lansiranja javnosti na jesen. On će biti dostupan besplatno uz reklame, a ukoliko ih ne želite moraćete da se pretplatite.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: SlashGear

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: