Pronađi članak:

1. 8. 2013.

Novi Viber donosi nove emotikone, crtarije na slikama i još mnogo toga


Svi smo čuli za Viber, zar ne? Ovaj veoma popularni VoIP i IM klijent je jedna od prvih aplikacija koju je većina nas instalira nakon prelaska sa jednog telefona na drugi a već neko vreme dostupan je za gotovo sve platforme, pa čak i za PC i Mac. Poslednji update će iOS aplikaciju učiniti još bogatijom.

Šta je sve novo u verziji 3.1? Tu je “seen” status poruke koji vam, baš kao na Facebook-u, govori kad je osoba sa kojom komunicirate videla vašu poruku. Tu su neki novi emotikoni koji će još više smanjiti potrebu mlađe populacije za pisanjem pravih reči. Slike koje budete od sada delili putem Vibera moći ćete dodatno ukrasiti novom bojom ili našvrljati neki originalan detalj poput magarećih ušiju i sličnog. Za pohvalu je i nova opcija koja vam dozvoljava da poziv započet na pametnom telefonu nastavite na računru.





Tvorci obećavaju kako su poradili i na brzini same aplikacije, da su ispravili neke stare bubice a konačno je dodaza i podrška za Hrvatski jezik. Viber, srećom, ostaje besplatan klijent koji se sa svakim danom nameće kao sve ozbiljnija alternativa WhatsApp messengeru. Svoj primjerak možete već sada skinuti sa App Storea [DOWNLOAD].

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: