Pronađi članak:

12. 9. 2013.

Touch ID - Sve što trebate da znate o Apple-ovom senzoru za čitanje otisaka [VIDEO]Juče je predstavljen najnapredniji i definitivno najbolji telefon na svetu naravno iz naše omiljene komanije i nosi oznaku iPhone 5S. Prethodni iPhone 5 model je već bio ispred svih, a ovaj model se izdvaja po još tri stvari: Touch ID senzor za čitanje otisaka prsta, A7 procesor sa 64-bitnom arhitekturom, prvom ovog tipa na pametnim telefonima i odlična iSight kamera. Ovaj članak posvećen je Touch ID sigurnosnom sistemu.Touch ID je čitač otiska prstiju koji je ugrađen u Home taster. Skriven iza sočiva napravljenog od kristala safira.

Pogledajte detaljni video koji objašnjava kako funkcioniše i šta sve može Touch ID.


Još jedna inovativna tehnologija koju je Apple uveo za koju smo sigurni da će biti preuzeta vrlo brzo od strane konkurencije. Baš kao i Siri samo što će biti dakako više upotrebljivana.

Sve što trebate da znate o iPhonu 5S možete pronaći ovde.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: