Pronađi članak:

9. 10. 2013.

Kamera iPhona 5s oduševila National Geographic



Fotograf Džim Ričardson kaže da mu je trebalo neko vreme da se navikne na iPhone, ali se uverio u dobru kameru na mobilnom. U četiri dana snimio je 4.000 fotografija.

Novi iPhone 5S dobio je nove opcije i poboljšanja na kameri, a pohvalama telefonu pridružio se i profesionalni fotograf Džim Ričardson. Za National Geographic snima već skoro 30 godina, a sada je trebalo Appleovim telefonom snimiti sjajne fotografije Škotske i objaviti ih na Instagramu.

Fotografije je snimao za "Proof", Geographicovu stranicu posvećenu fotografiji pa je rekao kako je privikavanje na telefon, a ne uobičajeni Nikonov fotoaparat, potrajalo. Piše kako je početak u Edinburgu bio težak i ništa mu se nije činilo zanimljivim.




Vremenom je naučio šta iPhone može, a šta ne. Poslednja četiri dana snimio je čak 4.000 fotografija pa se uverio da iPhone ima jako dobru kameru. Zadovoljan je bojama, ekspozicijom, HDR snimanjem, a oduševilo ga je panoramsko snimanje.

Sve fotografije možete pratiti na Ričardsonovom Instagram profilu ili uz hashtag #proofscotland



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: