Pronađi članak:

6. 12. 2013.

Ovaj sajt je napravljen da motiviše hakere/programere da naprave jailbreak za iOS 7Pojavio se novi sajt Is iOS7 jailbroken yet? koji osim što odgovara na očigledno pitanje da li je iOS 7 jailbreak dostupan, ima za cilj i da finansijski motiviše pronalaženje jailbreak-a za iOS 7. U pitanju je sajt koji skuplja donacije sa ciljem da kada se pronađe iOS 7 jb sve nagrade odu pronalazaču ili timu koji ga je otkrio.

Nagradni fon u toku pisalja ovog članka iznosi 2600$ i sigurni smo da će biti mnogo veći kako dani prolaze.

Ako hoćete i vi možete da se bacite na prinačaženje jailbreak-a, ali sajt ima nekoliko pravila. Kriterijumi za dobijanje nagrade su sledeći:
  • jailbreak mora da radi na iPhonima 4S, 5, 5c, 5s sa iOS 7
  • da podržava poslednju verziju iOS 7.0.4
  • da je untethered i prilagođen prosečnom korisniku
  • da bude javni i besplatan
  • da bude napravljen pod jednom od OSI prihvaćenih licenci

Iako poznati hakerski timovi poput evad3rs-a rade dobrovoljno, niko ne spračava druge programere da se bave ovom tematikom. Možda će ovaj način da stimuliće ostale i svakako ne može da škodi. Ako se ne bavite programiranjem, možete pomoći tako što ćete donirati za nagradu i biti upisani u listu dobrotvora.


Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: