Pronađi članak:

3. 2. 2014.

Apple: Naše obećanje je postalo stvarnost [VIDEO]



Apple je 24 januara obeležo trideset godina postojanja sa „Happy Birthday Mac“ promocijom na svom sajtu a tu su bile još i posebne majice za zaposlene i ekskluzivni intervjui. Svega deset dana kasnije, kompanija je objavila novi video za ovu godišnjicu.

Novi video snimljen je korišćenjem iPhoneova i montiran je na Macovima. Ovo pokazuje da je obećanje koje je došlo sa prvim Macom ispunjeno stavljanjem tehnologije u ruke ljudi.

Video prikazuje snimke načinjene u 10 zemalja na 5 kontinenata a režirao ga je Džejk Skot, sin Ridlija Skota koji je bio kreator Appleove legendarne reklame „1984“.

„Apple je 24. januara 1984. godine predstavio Macintosh. I zajedno sa njim i obećanje da će moć tehnologije biti u rukama svih – što će promeniti svet. Poslali smo 15 ekipa sa kamerama širom sveta kako bi pokazali da je to obećanje postalo stvarnost“, stoji u saopštenju kompanije.

Ekipe su snimile preko 70 časova materijala – od svitanja u Melburnu do sumraka u Los Anđelesu, koji prikazuje neverovatne stvari koje ljudi rade sa Appleovim proizvodima.





Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: