Pronađi članak:

2. 2. 2014.

Prve informacije o iOS 8


Novo izdanje mobilnog operativnog sistem kompanije Apple sa oznakom iOS 8 neće doneti toliko grafičkih unapređenja u odnosu na iOS 7 koliko će se koncentrisati na nove aplikacije i servise. Prema najnovijim izveštajima osmica, koja nosi radni naziv Okemo, bi trebala da sadrži novu aplikaciju HealthBook za praćenje statusa treninga i zdravlja.

Aplikacija bi trebala da bude nalik na Passbook koja trenutno prikuplja karte i ulaznice.

Aplikacija će prikupljati informacije o korisniku preko senzora koji će se nalaziti u iWatch-u koji je navodno već uveliko u razvoju.

U prilog ovome idu i podaci da je Apple u proteklom periodu zaposlio nekoliko doktora i da su se čelnici kompanije sastali sa predstavnicima američke Food and Drug administracije.





Konačni rezultat može da bude drugačiji od onoga što se sada prenosi ali sigurno je da je Apple zainteresovan za tržište fitnesa i zdravlja.

Osim ovih novosti u iOS, Apple planira da poboljša aplikaciju Maps sa informacijama o javnom prevozu i unutrašnjim mapama.

Novi iOS 8 bi trebao da bude predstavljen na godišnjoj WWDC14 konferenciji u junu, a iWatch tek na jesen.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: 9to5mac

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: