Pronađi članak:

16. 4. 2014.

Ovo su delovi novih većih iPhone modelaNa internetu danima kruže slike delova od navodno novih iPhona koji će skoro sigurno biti većih dimenzija.

Na ove prve dve fotke vidi se prednja maska novog iPhona u poređenju sa trenutnim iPhonom 5s. Raspored otvora za senzor blizine, kameru i home taster su isto raspoređeni dok je bočni okvir tanji.


Ispod vidimo fabrički šablon za prouzvodnju novog modela. Prema njemu on bi bio dimenzija ekrana 4,7 inča dok bi dimenzije telefona bile približno 138x64mm.
Sledeća slika pokazuje nacrte za dva modela iPhona 6 koji će biti većih dimenzija ekrana nego dosadašnji modeli, tačnije 4,7 i 5,7 inča dijagonale ekrana. Ovaj nacrt potvrđuje i dimenzije iPhona koje se poklapaju sa šablonom iznad. Njihove dimenzije bi bila 137x66x7 mm za manji model i 157x77x6.7mm za veći model. Ovo bi značilo da će kamera biti blago ispupčena.A bzirane na ovim crtežima pojavile su se i maske za buduće modele iPhona u dve dimenzije:I na kraju pogledajte video sa sajma elektronike u Hong Kongu gde se pored opreme mogu videti i izrađene makete novih iPhona:Očekuje se da Apple lansira iPhone 6 na jesen i to u dve veličine 4,7 i 5,5 (ili 5,7) inča dijagonale ekrana. Osim veličine ekrana novi modeli bi trebali da imaju i novi A8 procesor, Touch ID senzor, poboljšanu kameru sa stabilizacijom, a pominje se i viša cena za 100$.

Šta mislite?

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: macrumors

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: