Pronađi članak:

15. 4. 2014.

Zeus vs. Monsters - Zabavna edukativna igrica za decu domaćih programera [DOWNLOAD]



Danas vam predstavljamo odličnu edukativnu igricu za mlađu populaciju iz domaće programerske kuće Peaksel iz Niša - Zeus vs. Monsters - Math Game. Matematika nikada do sada nije bila tako zabavna kao uz ovu super kombinaciju matematičkih zadataka, čudovišta i grčke mitologije.

Zevs i Atina se bore protiv Hada i njegove moćne vojske kako bi spasili Olimp. Na svakom petom nivou se pojavljuje kraljica u vidu mitološkog čudovišta, a vaš zadatak je da pobedite čudovišta koristeći svoje matematičko znanje. Pre početka tih nivoa, može se videti kraći opis čudovišta kako bi igrači mogli naučiti nešto i o stvorenjima iz antičke Grčke.



Igrica vam pruža mogućnost da istražujete svet antičke Grčke kroz sve četiri matematičke operacije. Sama igra zabavna je kako za decu, tako i za odrasle, a i može se koristiti u učionici kao pomoćno sredstvo. S obzirom da deca ovih dana sve više pažnje posvećuju tehnologiji, dobro je iskoristiti je kako bi u isto vreme i naučila nešto.



Odlike:
  • 12 likova iz antičke Grčke: Zevs, Atina, Had, Himera, Meduza, giganti, titani, minotaur, kentaur, Kerber, Tifon i Satir.
  • 3 nivoa težine - lak, srednji i težak
  • različite kombinacije matematičkih operacija - sabiranje, oduzimanje, množenje i deljenje.
  • Opcija “za edukatore“ koja roditeljima, nastavnicima, ali i samim igračima pruža uvid u statistiku tačnih i netačnih odgovora
  • privlačna grafika, zanimljive animacije
  • aplikacija je lokalizovana na preko 20 jezika
  • 50 nivoa, 10 kraljica, 2 borilišta

Igrica je besplatna i obavezno je snimite na iUređaje svojih klinaca, braća ili sestara. Pogledajte video demo:






Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: