Pronađi članak:

5. 5. 2014.

iWatch i novi Apple TV neće biti predstavljeni na WWDC14



Većina glasina o Apple pametnom satu koje su kružile u poslednjim mesecima navodile su na to da će iWatch biti predstavljen ovog juna na Apple WWDC konferenciji. Novi izvori koji su progovorili za Re/Code sumnjaju da će se to desiti.

Pomenuti izvori, navodno dobro upoznati sa dešavanjima u i oko kompanije Apple, tvrde kako se Tim Cook odlučio ne predstaviti iWatch na WWDC-u. Ista sudbina će dočekati i novu generaciju Apple TV-a koji su mnogi, takođe, očekivali videti na programerskoj konferenciji. Najviše pažnje će, navodno, dobiti OS X 10.10, za čiji je razvoj Apple zarobio i veliki broj timova koji su radili na grafičkom okruženju iOS-a 7. Samim tim i iOS 8 pada u drugi plan WWDC-a, što se može i opravdati činjenicom da je aktuelna generacija prošle godine doživjela najznačajnije vizuelne promjene od svog nastanka.



Do otvaranja WWDC-a ostalo je još manje od mesec dana pa tako nećemo morati čekati još dugo da saznamo pravu istinu.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: