Pronađi članak:

28. 8. 2014.

Potvrđeno: iPhone 6 će biti predstavljen 9. septembra u 19h!Apple je počeo da šalje pozivnice za specijani događaj koji će se održati 9. septembra 2014. u 19h.

Septembrarski Apple događaji su do sada bili rezervisani za predstavljanje novih iPhone modela, pa ni ovog puta neće biti izuzetaka.

Očekuje se da će Apple predstaviti novi iPhone koji će definitivno imati veći ekran. Priča se da će možda biti predstavljena dva modela ali to je manje verovatno. A tu su i glasine o iWatch-u. Osim uređaja iOS 8 će biti pušten za javnost.Ono što je novo je da će prezentacija biti održana na novoj lokaciji umesto kao do sada u Yerba Buena centru u San Francisku. Novo mesto je Flint Center for the Performing Arts u Kupertinu gde je sedište Apple-a.

Prema dizajnu pozivnice ovog puta ni najmanje ne možemo da naslutimo šta će biti predstavljeno. Šta biste voleli da nam Apple predstavi 9. septembra?

Ukoliko Apple ne bude prenosio snimak sa prezentacije, mi ćemo izveštavati sa iste.

Vidimo se 9. septembra u 19h!


Do tada pročitajte:


Pogledajte šta sve donosi novi iOS 8 i operativni sistem Mac OS X Yosemite. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: the loop

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: