Pronađi članak:

3. 9. 2014.

Dron otkriva kako raste Apple-ov novi kampus [VIDEO]Internet polako postaje preplavljen video snimcima napravljenim uz pomoć dronova, međutim, neki od tih snimaka mogu nam dati spektakularan pogled na lokacije koje inače ne bi bili u prilici da vidimo.

Ovaj put, jedan YouTube korisnik postavio je GoPro Hero 3 kameru na DJI Phantom 2 drona kako bi nam dao priliku da zavirimo unutar gradilišta Appleovog predstojećeg kampusa nazvanog „Svemirski brod“.

Stiv Džobs je Appleov drugi kampus najavio 2006. godine, a od tada smo bili zadirkivani brojnim renderima koji su prikazivali njegov kružni dizajn i statistikama koje su otkrivale njegovu grandioznost – Appleov kampus bi trebalo da bude veći od PentagonaZapravo, ljudi su toliko fascinirani zgradom da već sada možete napraviti digitalnu turu kroz spoljašnjost kampusa.

Projekat vredan 5 milijardi započet je 2013. godine, a graditelji su rešili da ne gube vreme.

Zgrada sada polako dobija svoje temelje i poprima finalni oblik, a sudeći po ovom videu, njena veličina nije bila preuveličana. U pitanju nije kampus, već pravi pravcati svemirski brod.

Apple planira da se u nove prostorije useli u 2016. godini.Pogledajte šta sve donosi novi iOS 8 i operativni sistem Mac OS X Yosemite. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: