Pronađi članak:

9. 9. 2014.

Evo kako da gledate današnju Apple prezentaciju na Windows-u! [UPUTSTVO]Dugo očekivana Apple prezentacija je rezervisana samo za vlasnike iUređaja odnosno može se pratiti samo na Mac i iOS operativnim sistemima (tako što posetite ovu adresu). Ovde ćemo vam pokazati kako da jednostavno gledate ovu značajnu prezentaciju i na Windows računaru.UPUTSTVO:

  1. Preuzmite i instalirajte besplatan VLC Player program [DOWNLOAD]
  2. Pokrenite program, iz gornjeg menija izaberite Media (odnosno Datoteke) pa Open Network Stream (odnosno Otvori mrežni tok)i u polje prekopirajte sledeći link: http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/14pijnadfpvkjnfvpijhabdfvpijbadfv09/m3u8/atv_mvp.m3u8 pa izaberite Play (odnosno Reprodukuj)
  3. Dobićete grešku Your input can't be opened..., ali to je normalno ako ste otvorili link pre 19h! Posle 19h prenos će ići normalno.
  4. Uživajte i komentarišite na našem Facebook događaju koji smo napravili samo za ovu priliku

Pogledajte šta sve donosi novi iOS 8 i operativni sistem Mac OS X Yosemite. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: