Pronađi članak:

30. 10. 2014.

iPhone u ponoć stiže u mt:s



Telekom Srbije će u noći između četvrtka i petka, u 00.01, otvoriti poslovnicu u Beogradu, na Terazijama 24, kako bi strastvenim ljubiteljima iPhone-a omogućio da među prvima kupe ovaj telefon uz mt:s tarifne profile.

Dođite da zajedno zabeležimo utiske prvih kupaca modela iPhone 6 i iPhone 6 Plus, koji su bili nestrpljivi da što pre kupe ovaj uređaj u zvaničnoj ponudi.



Vreme: četvrtak, 30. oktobar 2014. u 23.45 časova
Mesto: mt:s poslovnica, Terazije 24
Tema: Početak prodaje modela iPhone 6 i iPhone 6 Plus u mt:s poslovnicama
Učesnici: Predrag Ćulibrk, generalni direktor Telekoma Srbija

Telekom Srbija će od petka, 31. oktobra, ponuditi korisnicima prestižne iPhone uređaje koji će uz mt:s postpejd tarife biti dostupni po ceni već od 1 dinar. Ovu pogodnost za svoje korisnike, kupovinu iPhone-a po najpovoljnijim cenama na tržištu, naša kompanija je obezbedila zahvaljujući direktnom ugovoru koji je sa kompanijom Apple potpisan u martu ove godine.

Za one koji nestrpljivo očekuju početak zvanične prodaje iPhone-a u Srbiji, Telekom Srbija će u noći između četvrtka i petka, u minut posle ponoći, otvoriti poslovnice u Beogradu (Terazije 24) i Novom Sadu (Zmaj Jovinoj ulica 4). U mt:s ponudi nalaze se najnoviji modeli iPhone 6 i iPhone 6 Plus, kao i modeli iPhone 5S i iPhone 5C, koji će korisnicima biti dostupni po ceni od 1 dinar uz odgovarajući postpejd tarifni profil.

Tako će iPhone 6 Plus u zlatnoj, sivoj ili srebrnoj boji po ceni od jedan dinar biti na raspolaganju korisnicima uz novu postpejd Super Plus tarifu. Dodatna pogodnost za korisnike jeste i mogućnost kupovine iPhone-a do 24 rate u paketu sa bilo kojom postpejd tarifom.

Ljubitelji ovog telefona još do petka imaju priliku da putem mt:s web shopa rezervišu željeni iPhone model.

Pogledajte šta spremaju ostala dva operatera Telenor i vip.


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: