Pronađi članak:

30. 10. 2014.

VIP neće sutra ponuditi iPhone. Evo razloga



Vip mobile je do ovog trenutka, kao članica Telekom Austria Grupe, uvezao veliku količinu iPhone 5S, iPhone 6 i iPhone 6 plus telefona koji se trenutno nalaze u njihovom magacinu u Beogradu. To su originalni iPhone uređaji sa deklaracijom Evropske unije, identični onima koji se prodaju širom Evrope i na 7 tržišta Telekom Austrija Grupe.

Ali, evo zašto Vip neće imati sutra iPhone 6 i 6plus u prodaji:



"Kad smo danas krenuli sa isporukom uređaja u Vipove radnje, obavešteni smo da RATEL-ova Potvrda o usaglašenosti iPhone za tržište Srbije zahteva da uređaji imaju određeni serijski broj, što nas dovodi u poziciju da na dan planiranog početka prodaje moramo da vratimo ocarinjeni kontigent uređaja sa deklaracijom Evropske unije i zamenimo ih onima sa zahtevanim serijskim brojevima.

Napominjemo da smo pripremili veoma konkurentnu i primamljivu ponudu za iPhone 5S, iPhone 6 i iPhone 6 plus, kojom će naši korisnici biti veoma zadovoljni. Takođe, spremni smo i za najbolju korisničku podršku jer su sva tri modela uspešno testirana u Vip mreži.

Izvinjavamo se korisnicima i obećavamo da ćemo dati sve od sebe da u najkraćem roku uvezemo nove uređaje."



Pogledajte šta spremaju ostala dva operatera mt:s i Telenor.


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: