Pronađi članak:

17. 12. 2019.

Apple je predstavio nove AirPods Pro slušalice



Kao što smo i očekivali, Apple je nedavno obogatio ponudu svojih proizvoda novim AirPods Pro slušalicama.

Već nekoliko meseci unazad su kružile glasine o dolasku ovih slušalica, a sada su konačno dostupne! Za razliku od prethodnog modela, drške slušalica su nešto kraće, a u pakovanju dobijate i zamenjive silikonske uloške u tri različite veličine.




Nove AirPods Pro slušalice su opremljene funkcijom Active Noise Cancellation, koju lako možete da uključite ili isključite. Kada je ova opcija uključena, mikrofoni prate buku u vašem okruženju i automatski se redukuju. Prilagodljivi EQ vam garantuju vrhunski kvalitet zvuka. Ugrađeni drajveri su perfektno usklađeni sa dobro poznatim H1 čipom. Sada je čitav sistem preimenovan u SiP (System in Package). Jedva čekamo da ih testiramo! Takođe, nove slušalice su otporne na znoj i vodu (IPX4). Apple garantuje 4,5 sata između dva punjenja, dok se u kombinaciji sa kućištem koje funkcioniše isto kao i punjač može uživati u slušanju čitava 24 sata. Dovoljno je da slušalice stavite na svega pet minuta u kućište i bićete u mogućnosti da ih koristite bar sledećih sat vremena bez ikakvih poteškoća. Bežično punjenje je od sada standardna funkcija kućišta koje je značajno veće nego ranije. Što se tiče palete boja, Apple se, bar kada je reč o ovim slušalicama, i dalje tvrdoglavo drži samo bele boje. Za više informacija o ceni i karakteristikama ovog proizvoda, informišite se na Apple sajtu.



Pročitaj još:




Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: iStyle

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: