Pronađi članak:

8. 10. 2020.

iPhone 12 stiže sledeće nedelje 13. oktobraKao što smo to i očekivali, Apple je objavio datum održavanja svojeg novog događanja, na kojem bi napokon trebao da predstavi novi iPhone 12 ili kako će se već zvati.

Na nedavno održanom događanju na kojem se očekivao ovogodišnji flagship telefon predstavili su Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, Apple Fitness+, novi iPad Air iPad, te servis Apple One, što znači da su hteli da sva pažnja korisnika i medija na novom događanju bude usmerena isključivo na iPhone 12 u njegove razne verzije.Prema očekivanjima, ni ovaj događaj se neće održati uživo, već isključivo online, a svi koje zanima moći će da ga prate putem službene Apple-ove web stranice.

Očekuje se da će čitava ovogodišnja linija iPhone-a dobiti podršku za 5G, mada kruži i glasina da će najmanji i najjeftiniji model ostati na 4G.

U glasinama se govori da će taj najmanji telefon nositi ime iPhone 12 mini i imaće 5,4-inčni ekran. Drugi modeli će biti iPhone 12 i iPhone 12 Pro sa ekranima od 6,1 inča, dok će najjači i najskuplji model nositi ime iPhone 12 Pro Max i imaće 6,7-inčni ekran i naravno najjače specifikacije.

Jesu li glasine tačne saznaćemo u utorak 13. oktobra u 19h po našem vremenu.

U videu ispod pogledajte šta nas sve očekuje:Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: