Pronađi članak:

18. 11. 2020.

iPhone 12 Pro Max dobitnik je nagrade Display Mate za najbolji ekran pametnog telefona



Apple iPhone 12 Pro Max se probio kroz Display Mate-ova testiranja i dobio je najvišu ocenu performansi ekrana od A+. Ekran Super Retina XDR telefona izjednačava ili postavlja 11 rekorda performansi ekrana pametnog telefona, uključujući najveću apsolutnu tačnost boja, najmanji pomak u tačnosti boja i najveći odnos kontrasta.

iPhone modeli u prošlosti obično su imali displeje visokih performansi koji su se poklapali ili postavljali brojne rekorde o performansama ekrana. iPhone 12 Pro Max dolazi sa 6,7-inčnim OLED ekranom rezolucije 2,778 x 1,284 piksela i gustine 458 ppi.



Display Mate je napredna usluga kalibracije i optimizacije ekrana koja koristi zaštićeni obrazac testa i kalibracije da bi utvrdila koliko je dobar ekran. iPhone 12 Pro Max je nedavno testiran i dobio je dosad najvišu ocenu performansi ekrana od A+ i nagradu za najbolji pametni ekran zahvaljujući svojoj „tačnosti i performansama kalibracije“.


iPhone 12 Pro Max je mogao da postavio ili izjednačio 11 rekorda u performansama prikaza pametnog telefona, uključujući najveću apsolutnu tačnost boja, najmanji pomak tačnosti boja, najveći odnos kontrasta, najmanju refleksiju ekrana, najveću vidljivu rezoluciju ekrana, najmanju varijaciju osvetljenosti sa uglom gledanja i još pet drugih. Telefon takođe dolazi sa rekordno visokom osvetljenošću preko celog ekrana za OLED pametne telefone od 825 nita za 100 procenata prosečnog nivoa slike (APL).

„Kao rezultat toga, iPhone 12 Pro Max ekran ispunjava sve kriterijume i zahteve za Display Mate A+ ocenu, čime je zaradio Display Mate najvišu ukupnu ocenu ekrana i najvišu ocenu performansi od A+“, navodi sajt Display Mate.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: