Pronađi članak:

15. 1. 2021.

Renderi otkrivaju dizajn 12.9-inčnog iPad Pro modela



Iako su specifikacije, datum objave i cena iPad Pro 2021 modela za sada misterija, to se ne može reći i za dizajn uređaja. Sajt 91Mobiles je došao do ekskluzivnih rendera dolazećeg pemijum tableta kompanija Apple.

Prema svemu sudeći, iPad Pro 2021 će izgledati isto kao prošlogodišnji model. Renderi potvrđuju dizajn za 12.9-inčni iPad Pro, koji će imati zaobljene ivice, deblje okvire oko ekrana i četvrtasti kamera modul na poleđini. Iznad ekrana se nalazi Face ID senzor. Gornja ivica tableta će imati taster za paljenje, a mogla bi imati i i Touch ID.





Izgleda da će iPad Pro 2021 imati sistem sa četiri zvučnika i i dve kamere na poleđini, uz LED blic, LiDAR senzor i mikrofon. Prisutna je i traka za punjenje Apple pencil pametne olovke. U dnu će se najverovatnije naći USB Type-C port.



Glasine sugerišu da bi tablet mogao koristiti najnoviji A14 Bionic čipset, a očekuje se da će iPad Pro 2021 biti Apple-ov prvi 5G tablet.







Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.  Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: