Pronađi članak:

16. 2. 2021.

Apple nudi besplatnu zamenu baterija za MacBook-oveApple je pokrenuo novi program besplatne zamene baterija za MacBook Pro laptopove iz 2016. i 2017. godine, ali nemojte se previše radovati jer će vam bateriju promeniti isključivo ako je laptop u takvom stanju da se baterija ne može napuniti više od 1%.

"Jako mali broj korisnika MacBook Pro modela laptopa iz 2016. i 2017. godine doživeo je problem s baterijama koje se ne mogu napuniti više od 1 posto. Status baterija u njima prikazuje obaveštenje Service Recommended (preporučen servis). Ukoliko status ukazuje da je stanje baterija normalno, vaš uređaj nema ovaj problem", objašnjava Apple na svojoj stranici podrške.Ukoliko želite da proverite kakva je situacija sa vašim MacBook Pro laptopom, idite na System Preferences i potražite sekciju baterija. Pogledajte na "battery health" sekciju kako biste videli preporučuje li vam se servis.

Apple je ujedno izdao i macOS nadogradnju koja sprečava da se isti problem pojavljuje na novijim modelima laptopova, pa svim korisnicima preporučuje nadogradnju na macOS Big Sur 11.2.1 ili noviju verziju, odnosno macOS Catalina 10.15.7 nadogradnju.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: