Pronađi članak:

23. 2. 2021.

Apple uskoro predstavlja MagSafe power bank za iPhone 12Apple je iPhone 12 seriju opremio MagSafe punjenjem, ali i nekim drugim magnetnim dodatcima kojim se korisničko iskustvo podiže na još viši nivo. Izgleda da uskoro stiže još jedan MagSafe dodatak, moguće i najtraženiji od svih.

MagSafe bežični punjač za iPhone 12 seriju drugačiji je od većine na tržištu jer omogućava istovremeno punjenje i korišćenje uređaja. Uz njega Apple je predstavio i gomilu zaštitnih maski koje se takođe magnetima lepe za uređaj, a zanimljiv je i mini MagSafe novčanik odnosno futrola za kreditne kartice da kad izgubte telefon, izgubite i sve ostalo što vam je važno.Uskoro, kažu izvori bliski Appleu, stiže još jedan MagSafe dodatak, kojeg će poželeti mnogi, a naročito oni nikad zadovoljni autonomijom. Naime, Apple je pripremio MagSafe battery pack odnosno prenosnu bateriju koja će se isto magnetima lepiti za poleđinu podržanih modela iPhone-a i tako ih dopunjavati.

Prototipi su već viđeni, a navodno imaju gumiranu završnu obradu. Apple ga još nije službeno predstavio ali navodno će uskoro. Apple je s tim stvarima još oprezniji sve od fijaska sa AirPower bežičnog multi punjača, kojeg su najavili još sa iPhoneom X, a svetlost dana nikad nije ugledao. Ništa nije službeno ni potvrđeno, ali na ovaj MagSafe battery pack navodno neće trebati čekati toliko dugo.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: