Pronađi članak:

25. 2. 2021.

Ovako bi trebalo da izgledaju ovogodišnji iMac i Mac Pro modeliOd kompanije Apple se očekuje da ove godine predstavi pregršt uređaja koje pokreću kompanijini čipovi, zasnovani na ARM arhitekturi. Sugeriše se da će kompanija predstaviti nove MacBook Pro model, koje pokreće jača verzija M1 čipseta. Najnovije procurele informacije sada ukazuju na to da bismo mogli videti i nove iMac i Mac Pro modele.

Poprilično pouzdani dojavljivač i YouTuber Jon Prosser je objavio video u kojem sugeriše da Apple priprema nadogradnju za iMac, koji će se pojaviti kasnije tokom godine. Apple će, navodno, implementirati iMac G3 dizajn iz 1998. godine, nudeći nove modele u različitim bojama. Mogu se očekivati varijante kao što su Space Gray, Green, Sky Blue, Rose Gold i srebrna.

Prosser je objavio i neke rendere, uz napomenu da bi poleđina uređaja mogla biti potpuno drugačija. On takođe ističe da će redizajnirani iMac modeli imati tanje okvire i koristiće nove Apple Silicon čipove.Tu su i neke informacije o Mac Pro modelima, za koje se takođe očekuje da će koristiti nove Apple Silicon čipove. Prosser podržava ranije navode Bloomberga, koji sugerišu da će novi Mac Pro imati veličinu koja iznosi manje od polovine aktuelne Mac Pro generacije. Takođe, veruje se da će zadržati kućište od aluminijuma i da će neke elemente dizajna pozajmiti od Power Mac G4 Cube modela iz 2000. godine. Nema informacija kada će novi Mac Pro biti objavljen, ali Bloomberg sugeriše da bi ga Apple mogao predstaviti do 2022. godine.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: