Pronađi članak:

6. 10. 2014.

Stiv Džobs - Čovek koji je mislio drugačije



Juče je navršena trogodišnjica od smrti Stiva Džobsa (jedog od dvojice) osnivača Apple-a, kompanije kojoj je posvećen ovaj blog.

Osim osnivanja kompanije, on je zaslužan za postojanje Macintosha, iPoda, iPhona, iPada, iTunesa i Mac OSa. Njegov rad je transformisao ne samo biznis i industriju već i svakodnevne živote ljudi širom planete – od kućnih kompjutera do pametnih telefona, sve do načina distribucije muzike i proizvodnje filmova.



Stiva vizija je bila jednostavni i kvalitetni proizvodi. Želeo je da Apple bude više od samo tehnološke komanije. Proizvode koje su pravili su bili izvanredni i fantastični. To je ono po čemu se Apple i danas razlikuje od konkurencije.

Biće zapamćen kao harizmatični pionir kompjuterske revolucije. Ovog legendarnog vizionara i tehnološkog inovatora često nazivaju “ocem digitalne ere”.

Sećamo se Stiva u nekoliko inspirativnih snimaka ispod:









Pogledajte šta sve donose novi iPhone 6/6 Plus modeli, Apple Watch pametni sat/fitnes uređaj i najnoviji operativni sistemi iOS 8 i Mac OS X Yosemite.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: