Pronađi članak:

19. 11. 2015.

Novi, četvoroinčni iPhone biće baziran na iPhoneu 5s



Od kako je Apple odlučio da se pridruži konkurentima i prodaje telefone veće od 4 inča, čuli smo bezbroj glasina da kompanija nije odustala od manje forme.

Novi 4-inčni iPhone telefon je neminovan, navodi se u brojnim izveštajima. Danas imamo novu informaciju u vezi malog Apple smartfona. Nedavno smo mogli čuti da je iPhone 6c na rasporedu da bude objavljen sledeće godine, međutim sada stižu nešto drugačije informacije.




Pre svega, novog iPhone telefona sa ekranom od 4 inča će biti, ali se sada poručuje da će on biti baziran na iPhone 5s telefonu a ne iPhone 5c modelu. Dizajn novog uređaja će biti izuzetno nalik iPhone 5s telefonu, a doneće neke promene u unutrašnjosti.

Navodno možemo očekivati da vidimo A8 čipset kao i poboljšanu FaceTime HD kameru uz f/2.2 aperturu, a pored toga telefon će imati podršku za 802.11ac Wi-Fi i Bluetooth 4.1 povezivanje. To su svi hardverski detalji trenutno poznati, a znamo i da neće imati 3D Touch koji će biti ekskluziva većih iPhone telefona.




Saznajte sve o novim Apple proizvodima:



Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: tehnopolis

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: