Pronađi članak:

2. 5. 2016.

Kako da namestite zaobljene ikone foldera na iOS-u?



Priča o iOS-u kao zatvorenom sistemu je veoma stara i postoji još u vremenima kada se on zvao iPhone OS. Jailbreak je bio spas za one koji su želeli da odu korak dalje sa svojim iPhone uređajima i da dodaju neku funkciju ili promene dizajn okruženja.

Srećom, s vremena na vreme pojavi se trik koji omogućava izmene na iOS sistemu čak i kad nemate jailbreak. U tom duhu, danas ćemo vam pokazati kako da dobijete zaobljene ikone foldera u samo par koraka i bez jailbreaka.




  1. Idite na sledeći sajt preko Safari (ili nekog drugog pretraživača) na iPhoneu:
    heyeased.weebly.com/round-folders-bright.html
  2. Odaberite neku sliku koja vam se dopada i preuzmite je na svoj uređaj
  3. Pokrenite Photos aplikaciju i nađite sliku koju ste preuzeli
  4. Postavite tu sliku kao pozadinu za Home Screen (naravno može i za Lock Screen), ali pazite da odaberete statičnu pozadinu inače trik neće raditi kako treba


I to je to, kada izađete iz Foto aplikacije i vratite se na Home ekran primetićete da svi folderi sada imaju zaobljene ikone. Naravno, folderi će kao i do sada funkcionisati bez problema. Nismo sigurni pomoću kog trika ovo radi ali dok radi dobro je.

Probajte i sami pa nam javite kako vam se dopada.




Još korisnih uputstava možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: