Pronađi članak:

2. 12. 2020.

Novi WhatsApp donosi prilagođene pozadine za individualne četove i još novosti



WhatsApp je danas najavio veliko ažuriranje svoje iPhone aplikacije koje će svojim korisnicima doneti neke sjajne nove funkcije, uključujući nove prilagođene pozadine za pojedinačne prepiske, odvojene pozadine za svetli i tamni režim, pretragu stikera i još mnogo toga.

Korisnici već mogu da postave prilagođene pozadine, ali ista pozadina je prikazana u svim četovima u aplikaciji. Ovo se menja najnovijim ažuriranjem WhatsApp-a, koje dodaje prilagođene pozadine za pojedinačna ćaskanja.



Sada možete da postavite drugačiju pozadinu za svaki kontakt ili grupu koju imate u WhatsApp-u, što još više olakšava prepoznavanje sa kim razgovarate i čini doživljaj u aplikaciji ličnijim.

WhatsApp ćaskanja zauzimaju posebno mesto u vašem životu, zbog čega uvodimo prilagođene pozadine za ćaskanje. Učinite svoje ćaskanje ličnim i prepoznatljivim koristeći prilagođenu pozadinu za najvažnija ćaskanja i omiljene ljude i nikada vam više neće imati brigu da li ćete pogrešno poslati poruku u ćaskanju.

Govoreći o pozadinama, ažuriranje WhatsApp-a donosi još više pozadina kako bi vaše ćaskanje bilo jedinstvenije. Za one koji vole doodle nalepnice, sada ih je više u različitim bojama. Ažuriranje dodaje više slika prirode i arhitekture iz celog sveta koje se mogu koristiti kao pozadine.

Korisnici WhatsApp-a takođe će pronaći novu opciju za postavljanje različitih slika kao pozadine za svetlo i tamno okruženje.

Nova pretraga nalepnica vam omogućava da brže i lakše pronađete omiljene nalepnice u aplikaciji. Ažuriranje takođe donosi ažuriranu verziju paketa nalepnica Svetske zdravstvene organizacije „Zajedno kod kuće“, koji je sada u potpunosti animiran.

Ažuriranje sa ovim novim pomenutim funkcijama biće dostupno svim korisnicima WhatsApp-a počev od danas.


Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: