Pronađi članak:

5. 12. 2020.

Apple nudi besplatnu zamenu ekrana za iPhone 11. Proverite da li imate pravo na novi ekran



iPhone 11 nosi titulu najpopularnijeg iPhone modela i najpopularnijeg telefona u prvoj polovini 2020. Pojedini korisnici su iskusili frustrirajuće probleme sa ekranom svog iPhone 11 uređaja, ali dobra vest je da Apple nudi besplatnu zamenu.

Nije da je to nešto za pohvaliti se kad ti uređaji imaju hardverske mane ali za pohvalu su definitivno programi zamene i besplatnog servisa koje Apple pokreće u slučaju mana koje pogode određeni broj korisnika.



Tako su neki korisnici Apple iPhone 11 telefona, a očito ih je dovoljno, iskusili frustrirajuće nevolje sa ekranom, koji ne reagira na dodire.

Ako i vi imate slične probleme vrlo verovatno imate pravo na besplatnu zamenu ekrana. U krajnjem slučaju i da nemate, ako se uklapate u kriterijume, novim ekranom zamijenite trenutni koji možda već ima tragova korišćenja.

Naime, Apple će zameniti ekrane na iPhone 11 uređajima, proizvedenim u vremenskom periodu između novembra 2019. i maja 2020. godine.

Kako biste tačno utvrdili imate li pravo na besplatnu zamenu ekrana, na zvaničnoj stranici programa zamene ekrana iPhone 11 telefona, upisaćete serijski broj svog primerka (link na kraju članka).

Ukoliko se ispostavi da je vaš uređaj na popisu, idite u najbliži ovlašćeni Apple servis u i zatražite zamenu.

Hoće li sličnih programa biti i za modele serije iPhone 12, gde neki prijavljuju poteškoće sa 5G/4G povezivanjem, zelenim ekranom i neočekivanim curenjem baterije, pokazće vreme.






Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: smartphonehrvatska

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: