Pronađi članak:

2. 12. 2020.

Novi WhatsApp donosi prilagođene pozadine za individualne četove i još novostiWhatsApp je danas najavio veliko ažuriranje svoje iPhone aplikacije koje će svojim korisnicima doneti neke sjajne nove funkcije, uključujući nove prilagođene pozadine za pojedinačne prepiske, odvojene pozadine za svetli i tamni režim, pretragu stikera i još mnogo toga.

Korisnici već mogu da postave prilagođene pozadine, ali ista pozadina je prikazana u svim četovima u aplikaciji. Ovo se menja najnovijim ažuriranjem WhatsApp-a, koje dodaje prilagođene pozadine za pojedinačna ćaskanja.Sada možete da postavite drugačiju pozadinu za svaki kontakt ili grupu koju imate u WhatsApp-u, što još više olakšava prepoznavanje sa kim razgovarate i čini doživljaj u aplikaciji ličnijim.

WhatsApp ćaskanja zauzimaju posebno mesto u vašem životu, zbog čega uvodimo prilagođene pozadine za ćaskanje. Učinite svoje ćaskanje ličnim i prepoznatljivim koristeći prilagođenu pozadinu za najvažnija ćaskanja i omiljene ljude i nikada vam više neće imati brigu da li ćete pogrešno poslati poruku u ćaskanju.

Govoreći o pozadinama, ažuriranje WhatsApp-a donosi još više pozadina kako bi vaše ćaskanje bilo jedinstvenije. Za one koji vole doodle nalepnice, sada ih je više u različitim bojama. Ažuriranje dodaje više slika prirode i arhitekture iz celog sveta koje se mogu koristiti kao pozadine.

Korisnici WhatsApp-a takođe će pronaći novu opciju za postavljanje različitih slika kao pozadine za svetlo i tamno okruženje.

Nova pretraga nalepnica vam omogućava da brže i lakše pronađete omiljene nalepnice u aplikaciji. Ažuriranje takođe donosi ažuriranu verziju paketa nalepnica Svetske zdravstvene organizacije „Zajedno kod kuće“, koji je sada u potpunosti animiran.

Ažuriranje sa ovim novim pomenutim funkcijama biće dostupno svim korisnicima WhatsApp-a počev od danas.


Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: