Pronađi članak:

5. 3. 2021.

WhatsApp Desktop aplikacija od sada nudi glasovne i video pozive



Od sada glasovne i video pozive WhatsApp-om možete uspostavljati i putem desktop aplikacije na svom Windows PC-u ili Mac-u. Funkcija koja je već dugo vremena dostupna u mobilnoj aplikaciji WhatsApp-a, sada je napokon stigla i u desktop okruženje, što vam nudi nekoliko prednosti.

Pre svega, u desktop okruženju ćete imati bolju sliku u videu, a kao drugo nećete morati da držite stalno telefon u ruci kada obavljate glasovne ili video pozive, što je vrlo praktična stvar kada sedite za svojim računarom.



Nove mogućnosti desktop aplikacije WhatsApp-a za sada možete koristiti isključivo u chatovima sa pojedinačnim prijateljima po sistemu "jedan-na-jedan", ali WhatsApp ih planira omogućiti i u grupnim chatovima, mada za sada ne govore kada bi to moglo da proradi.

U svakom slučaju, verujemo da će svi korisnici WhatsApp-a pozdraviti ovu novost. Ako ste korisnik WhatsApp-a, a još niste instalirali desktop verziju na svoj računar ili laptop, možete je preuzeti na ovom linku.







Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: