Pronađi članak:

23. 3. 2012.

"Novi iPhone” koncept



Pre par dana počela je da kruži glasina vezana za predstojeći iPhone koja kaže da će on imati ekran dijagonale 4,6 inča. Bilo ovo tačno ili ne, rano je da zaključujemo, ali ovo nije sprečilo poznati italijansi dizajnerski studio ADR da napravi još jedan konceptualni dizajn nazvan novi iPhone (The new iPhone).

Osim što ima veliki ekran, ovaj iPhone ima Siri, žiroskop, senzore i sve ostalo što i prethodni modeli.

Ono što ga razlikuje jeste da ne koristi SIM karticu, ima čak tri Retina ekrana, nema Home taster već se on pojavljuje po potrebi i ima okvir koji svetli.



Ako se sećate, ADR Studio je zaslužan za iCam koncept, iPhone SJ i iPhone 4G.

Pogledajte ostale slike (klik za punu veličinu):















Meni je iskreno odvratan i dizajnerski i funkcionalno. Šta vi mislite?

izvor

3 коментара:

  1. Анониман23. март 2012. 16:28

    Da bas je gadan dizajn, mislim da ovaj ekran od 3.5 incha je odlican, jer sve preko toga po meni ne izgleda vise kao telefon, niti ga mozes lepo drzati u dzepu, zato mi se i ne svidjaju telefoni tipa samsung galaxy, htc sensation...Inache moram da ti pohvalim blog odlican je!

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман26. март 2012. 10:13

    Teško da će se ikada napraviti kućište luksuznije i ljepše od kućišta iPhone 4/4S. Naročiti bijelo kućište plijeni ljepotom i čistoćom.
    Ako naprave veći displej to će značiti da je iPhone prestao biti koncept prefinjenosti i to će značiti da imamo samo još jednu lopatu tipa Samsung Galaxy telefona.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман26. март 2012. 22:11

    Ruzniji koncept iPhone nikad u zivotu nisam video.

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: