Pronađi članak:

9. 6. 2012.

BannerDisable: Privremeno gašenje iOS notifikacija [Cydia dodatak]


Ako ste i vi spadate u skupinu kojoj je povremeno potreban mir od silnih notifikacija koje dobijate na svom iPhoneu, danas imamo odličan tweak za vas pod nazivom BannerDisable. Da ne bude pogrešnog razumievanja, iOS centar za notifikacije i pripadajući banneri su odlična stvar koja vam olakšava praćenje važnih aspekata vaše svakodnevne komunikacije ali nekad mogu previše odvlačiti pažnju od posla a tu je i pregršt drugih prilika u kojima ne biste željeli da budete ometani.

Skorašnje glasine govore kako se Apple sprema da sa iOS-om 6 ispravi grešku počinjenu prošle godine, odnosno, da u Settings app ubaci opciju koja će moći isključiti sve notifikacije od jednom. Dok se to ne desi, Cydia je tu da spasi dan.



Nakon instalacije (baš kao što glasine za iOS 6 nalažu), unutar Settings aplikacije naći će te opciju “Do Not Disturb”. Odlučite li je se upaliti tweak će onemogućiti sve bannere i notifikacije na lock screenu.

Sve potrebne značke na ikonama kao i notifikacije u centru će čekati i dalje da im poklonite pažnju ali se vaš uređaj u ovom slučaju neće oglašavati zvukom ili vibracijom, niti će se zaslon vašeg uređaja upaliti što vam može pomoći da prespavate cijelu noć (ukoliko imate lagan san).

BannerDisable je besplatan tweak koji možete naći na BigBoss repou u Cydiji, a nadamo se da će bar neke od vas sačuvati od šefovog pogleda sa strane koji je namijenjen za one koji čitaju netom pristigle poruke tokom važnih sastanaka.

Pogledajte video demo:



Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: