Pronađi članak:

4. 9. 2012.

Apple zakazao prezentaciju novog iPhona za 12. septembar!


Ko kaže da glasine nisu tačne? Apple je počeo da šalje pozivnice za svoj medijski događaj koji će se održati sledeće srede, 12. septembra.

Događaj je nazvan "I't almost here." i održaće seu San Francisku u centru umetnosti Yerba Buena po običaju u 10 ujutru po njihovom vremenu, a to je u 19h po našem vremenu.

U ovom centru Apple je predstavio i iPad.

Posle silnih glasina konačno imamo čvrste informacije. Na slici se vidi senka broja 12 u vidu broja pet. A to znači da će biti predstavljen novi iPhone pete generacije, kako god ga nazvali: iPhone HD, iPhone 5, novi iPhone... Nije ni važno osim da će novi Apple telefon biti zvezda večeri.

Razni izvori navode da bi novi iPhone mogao da ima ekran većih dimenzija, quad-core čip, 4G LTE mogućnost, više rama, iOS 6...



U poslednje vreme mogli smo da čujemo da Apple priprema da predstavi i novu kategoriju iPada sa manjim dimenzijama ekrana. Da li će se to desiti na ovom događaju ili nekom predstojećem, saznaćemo u sredu.

Prošlo je skoro godinu dana od predstavljanja poslednje verzije iPhona 4S, a sada se taj 12. septembar čini dalje nego ikada. Skoro sigurno možemo da kažemo da će ovo biti najveći Apple medijski događaj još od predstavljanja iPhona 4.

Kao i do sada, iAnatomija će prenositi događaj uživo, tako da nas pratite redovno i kako biste bili u toku sa najnovijim vestima.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: