Pronađi članak:

25. 8. 2014.

Ako imate problema sa baterijom na iPhonu 5, Apple će vam je besplatno zamenitiApple je pokrenuo program besplatne zamene baterija na određenom broju iPhona 5 koji imaju problem bržeg pražnjenja baterije pa zahtevaju češće punjenje.

Ako mate problema sa baterijom na svom iPhonu 5, možete proveriti prema serijskom broju da li je on kvalifikovan za besplatnu zamenu.Da biste proverili svoj telefon, potražite njegov serijski broj (Settings/ General/ About/ Serial Number) i taj broj unesite u polje na posebnom Apple sajtu namenjenom ovom problemu:


Trenutno je program pokrenut samo u Americi i Kini, dok će u ostalim zemljama početi od 29. avgusta.

Ako prilikom provere dobijete informaciju da ste kvalifikovani za zamenu, potrebno je da posetite Apple prodavnicu ili autorizovani Apple servis. Kako iPhone i Apple kod nas zvanično ne postoje, potrebno je da odete u neku zemlju u komšiluku u kojoj se zvanično prodaje i servisira iPhone.Pogledajte šta sve donosi novi iOS 8 i operativni sistem Mac OS X Yosemite. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: