Pronađi članak:

26. 8. 2014.

Swing Copters naslednik igrice Flappy Bird će vas dovesti do ludila [DOWNLOAD]Autor igrice Flappy Bird se vratio sa novim naslovom koji je možda još zarazniji. U pitanju je Swing Copters i garantovano će vas dovesti do ludila!

Ako se sećate, programer Dong Nguyen je povukao Flappy Bird iz App Store-a još u februaru posle neverovatne popularnosti koju nije mogao da podnese, iako mu je igrica donosila 50,000 dolara dnevno.Swing Copters je stilom igranja sličan svom prethodniku ali je igrica mnogo više frustrirajuća.

Cilj je da podignete svoj malog junaka što više kroz nivo. On se njiše levo desno a vi dodirujete ekran kako biste menjali njegov pravac, pritom zaobilazeći prepreke.

Igrica je potpuno besplatna i možete je preuzeti ispod, ukoliko hoćete da uklonite reklame možete platiti u okviru igrice 1.29 dolara.
Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta sve donosi novi iOS 8 i operativni sistem Mac OS X Yosemite. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: