Pronađi članak:

27. 8. 2014.

Instagram lansirao novu aplikaciju Hyperlapse za kreiranje kvalitetnih time-lapse videa [DOWNLOAD]


Instagram je predstavio novu aplikaciju Hyperlapse koja omogućava da pravimo visoko kvalitetne time-lapse snimke čak i u pokretu. Do sada vam je za ovako nešto bila potrebna oprema kako biste kameru/telefon držali mirno ili pričvršćeno za bazu.

Ono što karakteristiše Hyperlapse je ugrađena tehnologija stabilizacije koja omogućava da snimate i dok se krećete bez dodatne skupe opreme.



Aplikacije je napravljena da bude što jednostavija, ne treba vam ni nalog da biste pravili hyperlapse snimke. Samo pokreneta app i krećete sa snimanjem. Posle snimanja birate brzinu reporodukcije (od 1 - 12 puta) i dodirnite zeleni checkmark da sačuvate snimak u svoj iPhone, iPad ili iPod. Nih možete deliti na Instagramu, Facebook-u ili nekoj trećoj društvenoj mreži. Hyperlapse je besplatan, zahteva minimum iOS 7 i možete ga preuzeti besplatno ispod:


Evo šta možete postići uz pomoć Hyperlapse aplikacije:



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta sve donosi novi iOS 8 i operativni sistem Mac OS X Yosemite. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: