Pronađi članak:

13. 9. 2015.

Apple Watch – Novi modeli, narukvice i watchOS 2



Poslednji Apple event na kojem je Kalifornijska kompanija prestavila (gotovo) sve što je ove godine i trebala, počeo je sa pričom Apple Watch, prvom pametnom satu ove kompanije.

Na pozornici je najavljeno nekoliko novih aplikacija koje će uskoro biti dostupne za Watch kao što su Facebook Messenger, GoPro aplikacija za vlasnike popularnih kamera istoimene kompanije, kao i AirStrip, aplikacija koja je najavljena kao novo poglavlje u zdravstvu i pomoću koje će doktori moći nadgledati vitalne znakove svojih pacijenata, pratiti terapiju ali i komunicirati sa svojim timom.



Pored ovoga najavljeni su novi Watch modeli i narukvice. Ne, nije riječ o potpuno novoj generaciji pametnog sata nego obogaćivanje dosadašnje ponude. Najzanimljiviji novi model je sigurno Apple Watch Hermes, nastao u saradnji sa popularnom dizajnerskom kućom i koji će krasiti njihove karakteristične narukvice kao i Watch face sa Hermes numerologijom i amblemom.






Apple Watch Sport je sada dostupan i u zlatnoj i rose gold boji. Nove narukvice su takođe dostupne za Apple Watch Sport, i to po istim cenama kao i prethodne. Možda i najzanimljiviji podatak vlasnicima ovog uređaja je to da će druga generacija watchOS operativnog sistema biti dostupna svima 16. septembra.

Pogledajte šta nam donose najnoviji Apple proizvodi:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: