Pronađi članak:

11. 9. 2015.

iOS 9 stiže 16. septembra



Apple nam je pokazao fantastične nove opcije na svojim novim uređajima iPhone 6s i 6s Plus i iPad Pro, a sve one su ugrađene u potpuno novu generaciju Apple operativnog sistema za mobilne uređaje iOS 9, koji će zvanično biti dostupan 16. septembra za sve kompatibilne uređaje.

Appleova 3D Touch tehnologija je duboko uvezena u novi iOS 9 i jedno bez drugog ne bi mogli funkcionisati. Osim toga, iOS 9 će sa svojim sposobnostima za multitasking i drugim opcijama učiniti rad užitkom na novom iPadu Pro sa 12,9″ ekranom. Takođe će omogućiti rad novih dodataka kao što su Apple Pencil i Smart keyboard.




Iako donosi dosta novina, Apple se prilikom izrade iOSa 9 skoncentrisao na povećanje stabilnosti i brzine. To je bilo neophodno jer je sa iOS 7 uvedeno novo poglavlje u ovaj sistem koji je obogaćen novim opcijama a vremena za njihovo najfinije podešavanje nije bilo.

Korisnici već dostupnih uređaja će sa ažuriranjem na iOS 9 moći da računaju na smanjenu potrošnju baterije. O najvažnijim iOS 9 novitetima možete se podsetiti ako posetite ovaj link. Jailbreakeri treba da se drže dalje od novog iOSa ukoliko žele da nastave da koriste sve prednosti jailbreaka!

Pogledajte šta nam donose najnoviji Apple proizvodi:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: