Pronađi članak:

20. 9. 2015.

Legendarna igrica Kvisko izbačena za iOS [DOWNLOAD]



Pripadnici starije i srednje generacije iz tjedna u tjedan su bili "prikovani" za male ekrane, koji su tada doista bili uglavnom mali, ali zadovoljstvo iščekivanja i ponajviše gledanja Kviskoteke pamti se i danas.

Lazo Goluža kao autor zadataka, voditelj Ivan Hetrich, a nakon njega "legenda svih legendi", Oliver Mlakar i tako punih - 15 godina! Da, kviz Kviskoteka, koji je nastao 1979. godine, emitovao se punih 15 godina, od 1980. do 1995. godine!




S vremenom je Kvisko "rođen" u brojnim verzijam i modifikacijama, ali ovo je prvi puta da se pojavila igra za iOS uređaje, koju možete preuzeti odmah i upustiti se u avanturu znanja za pamćenje.


Jedino upozorenje mogli bi glasiti - opasnost od zaraze, jer Kvisko je zaista igrica koja će vas oduševiti i natjerati da dobro, dobro upregnete "moždane vijuge". Majstorska radionica kompanije Intech d.o.o. zaslužna je za razvoj Kviska za Appleov mobilni operativni sistem. Kviska za iOS možete preuzeti potpuno besplatno na App Store-u sa linka ispod, a Intech d.o.o. konstatno radi na ispravljanju nedostataka i uvođenju novih funkcija.

Kvisko za iOS je optimizovan za iPhone 5, minimalni zahtev je iOS 7.0, a kompatibilan je sa svim iPhone, iPad i iPod touch uređajima koji zadovoljavaju navedene specifikacije.


Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta nam donose najnoviji Apple proizvodi:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: zimo

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: