Pronađi članak:

23. 10. 2015.

Danas počinje prodaja iPhonea 6s u Srbiji! Ovo su cene...Od 23. oktobra u Srbiji je moguće kupiti iPhone 6s i 6s Plus. To i dalje ne znači da nismo Apple beskućnici.

Dok se normalan svet raduje roze boji i ekranu koji možete da pritiskate različito jako, Srbija i dalje čeka killer feature svakog iPhonea: App Store.
To ne znači da je novi iPhone išta jeftiniji, šta više, skuplji je od iPhonea 6 kada je ovaj bio najnoviji. Ne mnogo, ali jeste. Za sada cene znamo kod Apple prodavaca (sistem:i, iStyle, Macola), Telenora, MTS-a i Vipa.Razlika u odnosu na iPhone 6 kada je stigao „za keš“ je oko 3 hiljade dinara za model od 16GB. Kod operatora razlike su malo drugačije, kod Telenora je uz najskuplji paket iPhone od 16GB sada skuplji oko 10 hiljada, a uz paket od 1500 dinara za oko 6 hiljada.

Slična razlika u sličnim paketima je i kod MTS-a, kod koga se i dalje uz najskuplji paket iPhone 6s od 16GB može dobiti za dinar. Sve to, kao i kod Telenora, uz ugovornu obavezu od 24 meseca. MTS nudi ugovor i od 36 meseci, sa kojim 6s Plus možete dobiti za dinar.
Pre kupovine, sve dertalje o najnovijim iPhone 6 i 6s Plus modelima saznajte ovde.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: Jelic.co

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: