Pronađi članak:

30. 10. 2015.

iPhone 7 će biti tanji, dugotrajniji i sasvim drugačiji telefon



Dok se veći broj korisnika još uvek privikava na novi iPhone 6s, pojedini analitičari već predviđaju karakteristike buduće sedme verzije Appleovog smartphonea.

Gene Munster iz investiciono-menadžerske kompanije Piper Jaffray tvrdi da će novi iPhone 7 imati jedinstven dizajn, potpuno drugačiji od iPhonea 6 i 6s.




On veruje da će promena biti uslovljena potpunim uklanjanjem dugmeta "home" koje bi trebalo zamijeniti predstavljeni 3D Touch

"Kao što su mnogi predviđali, 3D Touch Appleu omogućava eliminisanje glavnog dugmeta čime bi se dobio dodatni prostor za displej i čime bi se smanjio sam uređaj", rekao je Munster koji je dodao da je drugi aspekt velike promene produženje trajanja baterije.

"Ukoliko gledamo Mac, Apple se potrudio da u poslednjih nekoliko godina znatno unapredi trajanje baterije – sa pet na deset sati. Verujem da je baterija jedan veliki potencijal za promenu koju će potrošači rado prihvatiti", rekao je Munster.

Analitičar Ming-Chi Kuo tvrdi da će iPhone 7 najverovatnije biti predstavljen tek nakon septembra 2016. godine i da će sigurno biti najtanji Appleov smartphone do sada.






Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: