Pronađi članak:

13. 11. 2015.

Izbačen Firefox za iOS [DOWNLOAD]



Nakon više od čak tri godine, koliko je Mozilla Firefox web pretraživač dostupan na Androidu, konačno će i svi korisnici koji imaju iOS moći da instaliraju ovaj popularni browser.

Testiranje je odrađeno na odabranim korisnicima s Novog Zelanda i Apple je potvrdio kako Mozillu možete instalirati na iPhone, iPad i iPod Touch uređaje, sa svim funkcionalnostima koje ovaj mobilni pretraživač i inače nudi. Firefox je veoma popularan, kako među korisnicima na desktop računarima, tako i na mobilnim uređajima, pa će verovatno pronaći svoj put i na iOS tržištu.




Neke od opcija:

  • Prijatnija dark tema
  • sačuvajte članke u listama i obelečite ih ako ih pročitate
  • Podešavanje osvetljenja
  • Promena pretraživača
  • Zatvara privatnih tabova po izlasku iz aplikacije
  • Više izgleda tab switcher-a



Firefox za iOS tako nudi "private browsing mode", tu je prilagođeno pretraživanje, slično onome koje kao i kod Google Chromea "predviđa" šta ćete pretraživati... Ono što je dosadašnjim korisnicima Firefoxa veoma važno, integrisana je i podrška za Firefox korisničke račune, što znači da ćete kod instalacije na vaš iOS uređaj u roku samo nekoliko trenutaka imati sve svoje favorite, istoriju surfovanja, sačuvane lozinke i sve ostalo, pod uslovom da ste tako konfigurisali vaša podešavanja. U kratkom testu na iPhoneu Mozilla Firefox se pokazao sasvim dobrim izborom, iako u pravilu nema nekakve prevelike razlike u odnosu na ostale browsere. Ali, ako ste ljubitelj lisice i imate iOS uređaj svakako ga trebate isprobati.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: