Pronađi članak:

31. 3. 2016.

Evo kako da zaigrate skriveni basket na Facebook Messengeru [UPUTSTVO]Nedavno smo vam pisali kako da igrate šah unutar Facebook Messenger aplikacije, a danas vam otkrivamo kako da sa prijateljem igrate basket. Za sve koji se žele da se zabave i skratite vreme, Facebook je u svoju aplikaciju za slanje poruka sakrio novu igricu.

Reč je o košarkaškoj igri koju mogu da igraju svi koji imaju najnoviju verziju Messengera.

Za početak igre potrebno je da nekome od prijatelja pošaljete emoji ikonu košarkaške lopte  i zatim je dotaknute. Aplikacija će zatim zatvoriti razgovor i prikazati koš i loptu.

Igra nije komplikovana, vrlo je zabavna i zarazna, a zadatak jednostavan - prstom morate ubaciti loptu u koš, a za svaki pogodak dobićete sretni emoji i tužni za promašaj. O brzini i visini ne trebate brinuti jer je dovoljno samo da pogodite smer i što više koševa.

Posle dovoljno uspešnih koševa igrica postaje teža tako što koš kreće da se pomera levo - desno, vremenom sve brže i brže.

Ako još uvijek nemate Messenger za iOS možete ga preuzeti ispod:

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: