Pronađi članak:

18. 5. 2016.

Izbačen iOS 9.3.2 [download]Apple je korisnicima svojih mobilnih uređaja učinio dostupnim novu verziju svog iOS operativnog sistema – iOS 9.3.2. Testiran kroz nekoliko kako javnih, tako i developerskih beta verzija ova najnovija dolazi mesec i po nakon poslednjeg iOSa 9.3.1 a dostupna je kao OTA nadogradnja ili putem iTunesa.

S obzirom da je ovde reč o podverziji podverzije devete generacije iOS-a nekih naročitih noviteta u pogledu funkcionalnosti nema. Pored raznih drugih bugova ispeglan je i onaj koji je mučio vlasnike novog iPhonea SE kada su se pokušavali Bluetooth vezom da se spoje na neke uređaja. Ono što važi za sve korisnike – Low Power Mode i Night Shift Mode sada se mogu koristiti u isto vreme. Celu listu promena pogledajte u nastavku.
iOS 9.3.2 ispravlja greške i poboljšava sigurnost vašeg iPhonea ili iPada. Ovo ažuriranje:

  • Ispravlja problem koji je mogao da naruši kvalitet zvuka prilikom spajanja određenog Bluetooth dodatka na iPhone SE
  • Ispravlja problem koji je uzrokovao neuspešno traženje definicija u rečniku
  • Ispravlja problem koji je sprečavao kucanje e-mail adresa prilikom upotrebe japanske Kana tastature u aplikacijama Mail i Poruke
  • Ispravlja problem za korisnike VoiceOvera koji koriste glas Alex, usled kojeg se uređaj prebacivao na drugi glas prilikom čitanja interpunkcije ili razmaka
  • Ispravlja problem usled kog MDM serveri nisu mogli da instaliraju prilagođene B2B aplikacije

Za preuzimanje iOS 9.3.2 za sve podržane uređaje molimo posetite ovu web stranicu:

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: