Pronađi članak:

3. 6. 2016.

Apple poslao pozivnice za WWDC 2016



Apple je poslao pozivnice predstavnicima sedme sile za otvorenje WWDC 2016, event koji će biti održan u ponedjeljak 13. juna u 19h po našem vremenu.

Svojevremeno je to bila i platforma za lansiranje novih modela ali kako je to predstavljanje sad uobičajeno u jesenjem terminu, WWDC je postao konferencija u kojoj Apple priča o novostima na softwareskom polju, a tu i tamo se provuče i neki hardwareski novitet.




Možemo pretpostaviti kako će Apple pričati o novim sistemima kao što su iOS 10 i OS X 10.12, yatim napretcima u pogledu novijih sistema kao što su tvOS i watchOS. Što još možemo očekivati?

Ranije glasine upućivale su nas na to da se sprema redizajn za Apple Music, Siri bi konačno trebala biti dostupna na Mac računarima, OS X verovatno postaje macOS a Siri će (po svoj prilici) po prvi put dobiti SDK dostupan developerima koji žele Siri funkcionalnost da ugrade i u svoje aplikacije (konačno). Što se uređaja tiče mogući su osveženi AirPort i Thunderbolt Display uređaji, i Appleov konkurent za Amazon Echo. Ovogodišnji WWDC trajaće od 13. do 17. juna u San Francisku.

Očekuje se video prenos koji će biti dostupan u ponedeljak u 19h.

Šta vi očekujete od WWDC 2016?

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u i dodajte u svoje krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: