Pronađi članak:

22. 9. 2020.

Jedan od iPhone 12 modela će biti iPhone 12 mini



Približava se objava Apple iPhone 12 linije, koja se očekuje tokom oktobra. Sada nove procurele informacije sugerišu da će pristupačniji i najmanji 5.4-inčni iPhone imati naziv "iPhone 12 mini". Dojavljivač takođe tvrdi da će telefon, za koji se ranije verovalo da će nositi naziv iPhone 12 Max, biti objavljen kao iPhone 12.

Kako se ove godine očekuju četiri nova iPhone-a, Apple će morati da smisli bar jedno novo ime za neki od modela u okviru linije. Apple je koristio "mini" za svoje iPad i Mac linije uređaja, kao i za iPod pre deceniju i po. Dva najveća iPhone modela će najverovatnije zadržati "Pro" i Pro Max" sufikse, kakve su imali i modeli iz iPhone 11 linije.



Ovako bi trebala da se zove nova linija iPhone-a:

  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max

Novi iPhone modeli stižu sa podrškom za 5G konekciju, a pokretaće ih i Apple-ov prvi čipset kreiran u 5nm procesu - A14. Prema benchmark rezultataima čipseta, izgleda da su poboljšanja performansi minimalna, ali se očekuje da će omogućiti bolje performanse baterije. Svi novi iPhone modeli će imati 60Hz osvežavanje OLED ekrana i implementiraće manje izreze.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:



Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: