Pronađi članak:

2. 11. 2020.

Ako želite brzo punjenje morate da kupite i novi 20W adapterApple je sa novom iPhone 12 serijom predstavio i MagSafe 15W bežični punjač koji se magnetima lepi za leđa uređaja. Ono što nam nisu rekli je da ako zaista želite bežično da punite pri 15W moraćete platiti i njihov novi 20W žični punjač.

Novi Apple-ov MagSafe bežični punjač po uzoru na njihove magnetni konektor punjača za MacBook računalre nudi određenu dozu praktičnosti naspram klasičnih Qi pločica i punjača na tržištu.Osim što magneti navode na pravo mesto pa je telefon uvek optimalno punjen, omogućava i korišćenje uređaja dok je na punjaču, što inače nije moguće.

Iako snagom i brzinom ni blizu bežičnih punjača iz Huawei-ja, Xiaomi-ja i Oppo-a, Apple MagSafe je sa 15W izlaznom snagom i prilično brz u punjenju.

Oni koji su se imali prilike već da dođu do MagSafe punjača dokazali su da on puni i lepi se za leđa brojnih Android-a kao i starijih iPhone modela sa podrškom za Qi bežično punjenje.

Pokazalo se međutim i da je Apple opet našao načina kako da nam uvali još toga. Naime, testovi su pokazali da MagSafe punjač 15W isporučuje isključivo kad je povezan na njihov novi 20W žični punjač. Da, onaj kojeg nećete naći u prodajnom paketu sa novim iPhone 12 uređajima.

Bilo da MagSafe povežete sa slabijim ili jačim USB C PD punjačima 15W iz MagSafe punjača jednostavno nećete dobiti. Ovako izgledaju rezultati testiranja koje je sproveo YouTube-r Aaron Zollo

  • Apple 20W USB-C punjač: 15W MagSafe brzina punjenja
  • Apple 18W USB-C punjač: 13W MagSafe brzina punjenja
  • Apple 96W USB-C punjač: 10W MagSafe brzina punjenja
  • Anker 30W USB-C PowerPort Atom PD 1 punjač: 7.5W-10W MagSafe brzina punjenja
  • Aukey 65W USB-C punjač: 8W-9W MagSafe brzina punjenja
  • Google Pixel USB-C punjač: 7.5W-9W MagSafe brzina punjenja
  • Samsung Galaxy Note 20 USB-C Ultra punjač: 6W-7W MagSafe brzina punjenja
Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u.

izvor: smartphone hrvatska

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: