Pronađi članak:

3. 11. 2020.

Apple najavio novi događaj za 10. novembar, evo šta se sve očekujeApple je pre par nedelja predstavio svoju iPhone 12 seriju telefona, a sad već najavljuju još jedan događaj pre kraja godine. Pod poznatim sloganom “one more thing” Apple će najverovatnije predstaviti nove Mac računare koje pokreće Apple Silicon čip ali ne samo to.

To “one more thing” iz usta pokojnog Stiva Džobsa nekad je posetioce Appleovih događaja i fanove bacalo u ekstazu. Hoće li tako biti i 10. novembra možemo da nagađamo, ali ove godine zbog cele situacije malo je toga izazivalo oduševljenja.Apple Silicone


Apple je još ranije najavio da će do kraja godine predstaviti prvi Mac računar koje će opremiti svojim Apple Silicon procesorom. Kontrola nad softverom i hardverom kakvu je Apple postigao u svetu iPhonea i iPada, sad bi mogla i u Mac sferi da ostvari još bolje performanse.

To će verovatno otvoriti prostor i za još bolju kompatibilnost aplikacija među uređajima unutar Apple eko sistema.

Airpods Studio


Apple bi za nedelju dana konačno mogao da predstavi i AirPods Studio slušalice o kojima se šuška već jako dugo. Vrhunski kvalitet zvuka, aktivna supresija buke, bežična povezivost i retro dizajn navodno će se nuditi za 349 dolara.

AirTags


Treća stvar mogla da bude konačno Apple AirTags privesci za praćenje. Ovi mini gedžeti koristiće Find My aplikaciju kroz koju ćete lakše pronaći predmete opremljene AirTags dodatkom – torbe, novčanike, ključeve, ljubimde, decu...

Događej ćete moći da pratite uživo u utorak u 19h.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pročitaj još:Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite na Twitter-u.

izvor: smartphone hrvatska

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: